CARABASSONS FARCITS D’ARRÒS BASMATI
Bon
dia amics bloggers! Avui faré una recepta per si un dia voleu fer un
dinar o un sopar un poc més elaborat, però a la vegada ràpid i bo!
La recepta és diu Carabassons farcits d'Arròs Basmati.
Un
pic dit que cuinarem avui, anem a començar amb la recepta:
INGREDIENTS:
- Carabassons redons
- Arros Basmati, marca Biocop (½ tassa de cafè per carabassó)
- Salsa de Soja, marca Biocop
- 2 pastanagons
- 1 ceba
- 1 cullerada de cúrcuma o curry
- ¾ tassó d’aigua
- 2 dents d’all pelats
PREPARACIÓ:
El
primer que farem serà posar una olla a bullir amb un poc d'oli
d'oliva i dos dents d'all. Seguidament amb l'aigua bullir hi posarem
l'arròs, i el farem bullir fins que estigui al punt.
Per
altre banda, tallarem el capoll del carabassons amb la mida que vegem
que ens anirà bé buidar-los, i amb l'ajuda d'una cullera començarem
a buidar els carabassons amb molta cura.
Ara,
començarem a tallar, la popa del carabassó, la ceba i el pastanagó
ho trossejarem amb trossets. En acabar de trossejar la verdura. De
seguida, per una banda et convé posar a pre-encalentir el forn a
180º , i per l'altre posa una pella amb un poc d'oli . Quan l'oli
estigui calent podràs començar a sofregir la ceba i la deixarem
sofregint 5 minuts.
Un
pic la ceba estigui sofregida, afegirem el pastanagó i el carabassó
amb un poquet de sal, i per evitar que s'aferri es convenient
posar-li un poquet d'aigua.
Un
pic tot sofregit, es el moment de junta tots els ingredients, així
que afegeix l'arros que havíem preparat dins de la pella, i remou.
Ara li afegirem el curry o la cúrcuma, soja al gust, sal i pebre bo
també al gust, i un poc d'aigua. Ves mesclant fins que l'arros quedi
melós.
Ara
ja estem a punt de acabar, comença a rellenar els carabassons i un
pic tots farcits posa-l'his la tapa que hem deixat a part. Així, ja
estan per posar dins el forn; els hi posarem 15 minuts temperatura
180ª.
I
ara ja podem dir que tenim el nostre plat de carabassons farcits
d'arròs basmati! Bon profit i esper que vos agradi!
Molt bones!! Vaja recepta interessant!!! M'agraden aquest tipus de receptes per què són fàcils de fer i a més de ser sanes no et duen molt de temp per fer-la i això és un punt a favor per a persones que volen menjar saludable i ràpid. Salutacions!!
ResponderEliminarHola Xisca, aquesta recepta et puc dir que a part del temps de coció de l'arròs, emplearàs 30 minuts més ;)
Eliminarholaaaa! quina fam que m'ha pegat ara, i mira que son les 8:30 del matí jejeje, m'agrada molt la recepta, a veure si algun dia l'intent fer, ja et dic que no som massa de la cuina jo! una besada :)
ResponderEliminarBon diaa! Jo et puc que qualsevol persona que no sigui cuinera la sabria fer ja que es molt fàcil. Anime't a fer-la i si tens algun dubte hem demanes! Anim, i si la fas pensa a penjar-me una foto!
Eliminar