CARABASSONS FARCITS D’ARRÒS BASMATI

Bon dia amics bloggers! Avui faré una recepta per si un dia voleu fer un dinar o un sopar un poc més elaborat, però a la vegada ràpid i bo! La recepta és diu Carabassons farcits d'Arròs Basmati.


Un pic dit que cuinarem avui, anem a començar amb la recepta:


INGREDIENTS:
  • Carabassons redons
  • Arros Basmati, marca Biocop (½ tassa de cafè per carabassó)
  • Salsa de Soja, marca Biocop
  • 2 pastanagons
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de cúrcuma o curry
  • ¾ tassó d’aigua
  • 2 dents d’all pelats
PREPARACIÓ:

El primer que farem serà posar una olla a bullir amb un poc d'oli d'oliva i dos dents d'all. Seguidament amb l'aigua bullir hi posarem l'arròs, i el farem bullir fins que estigui al punt.

Per altre banda, tallarem el capoll del carabassons amb la mida que vegem que ens anirà bé buidar-los, i amb l'ajuda d'una cullera començarem a buidar els carabassons amb molta cura.

Ara, començarem a tallar, la popa del carabassó, la ceba i el pastanagó ho trossejarem amb trossets. En acabar de trossejar la verdura. De seguida, per una banda et convé posar a pre-encalentir el forn a 180º , i per l'altre posa una pella amb un poc d'oli . Quan l'oli estigui calent podràs començar a sofregir la ceba i la deixarem sofregint 5 minuts.

Un pic la ceba estigui sofregida, afegirem el pastanagó i el carabassó amb un poquet de sal, i per evitar que s'aferri es convenient posar-li un poquet d'aigua.

Un pic tot sofregit, es el moment de junta tots els ingredients, així que afegeix l'arros que havíem preparat dins de la pella, i remou. Ara li afegirem el curry o la cúrcuma, soja al gust, sal i pebre bo també al gust, i un poc d'aigua. Ves mesclant fins que l'arros quedi melós.

Ara ja estem a punt de acabar, comença a rellenar els carabassons i un pic tots farcits posa-l'his la tapa que hem deixat a part. Així, ja estan per posar dins el forn; els hi posarem 15 minuts temperatura 180ª.

I ara ja podem dir que tenim el nostre plat de carabassons farcits d'arròs basmati! Bon profit i esper que vos agradi!

Comentarios

  1. Molt bones!! Vaja recepta interessant!!! M'agraden aquest tipus de receptes per què són fàcils de fer i a més de ser sanes no et duen molt de temp per fer-la i això és un punt a favor per a persones que volen menjar saludable i ràpid. Salutacions!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Xisca, aquesta recepta et puc dir que a part del temps de coció de l'arròs, emplearàs 30 minuts més ;)

      Eliminar
  2. holaaaa! quina fam que m'ha pegat ara, i mira que son les 8:30 del matí jejeje, m'agrada molt la recepta, a veure si algun dia l'intent fer, ja et dic que no som massa de la cuina jo! una besada :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bon diaa! Jo et puc que qualsevol persona que no sigui cuinera la sabria fer ja que es molt fàcil. Anime't a fer-la i si tens algun dubte hem demanes! Anim, i si la fas pensa a penjar-me una foto!

      Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares