Wok de Noodles de Soja

No saps que has de fer per dinar o per sopar? Avui et posaré una ajudeta amb la recepta de “Noodles de Soja”. Jo els a faig amb un parell de verdures i soja, però vos ho podeu fer cadascú al vostre gust.

Aquest Noodles són de Soja, però també hi ha els Noodles que són fets de blat o d'arròs. La diferència es que aquests són més saludables, ecològics, aptes per totes les persones, ja que també els poden menjar la gent que té intolerància al gluten, vegans,...

Un pic dit això puc començar amb la recepta:



INGREDIENTS:
  • Noodles de Soja (marca Amaizin)
  • Salsa de Soja (marca BioCop)
  • 1 ceba morada
  • 1 pastanagó
  • ½ pebre vermell
  • 1 pebre italià
  • ½ tassó d'aigua
ELABORACIÓ:

Per començar el primer que hem de fer es posar una olla amb aigua a bullir. Seguidament tallarem tota la verdura, la ceba de manera “juliana”, els pebres amb tires i el pastanagó a trossets.

Un pic tenguem tot preparat ens disposarem a sofregir. Dins d'un wok afegirem una cullerada d'oli d'oliva, i afegirem tota la verdura amb el ½ tassó d'aigua i dues cullerades de salsa de soja.

Quan l'aigua comenci a bullir l'hi afegirem els Noodles, i els a bullirem 7 minuts aproximadament (segons la marca pot variar, així que millor mirar el que posa el paquet).

Un pic tenguem la verdura sofregida i els Noodles en el punt, afegirem els Noodles dins del wok hi ho mesclarem tot, afegint-l'hi més soja (al gust). Quan estigui tot mesclat ja tendrem el nostre plat de Noodles amb verdures.

CONSELLS:
  • No cal afegir-l'hi sal ja que la soja és molt salada, i sinó beuríem molta d'aigua tot el dia.
  • En tirar el Noodles dins del wok és aconsellable tallar-los, i així poder aconseguir mesclar-los millor.

Esper que vos animeu a fer-ho, i així sabreu que vos dic la veritat quan dic que és un plat boníssim! Des de aquí amb el meu plat de Noodles vos mant besitos naturals i saludables!😘😘

Comentarios

  1. Acho te molt bona pinta. Super fácil y economic. las fare segur.

    ResponderEliminar
  2. Mmmmm, estaria molt bé provar-lo. Em recomanaries posar-li un poc de picant? Es que a jo m'agrada i no sé si ho veus oportú.
    Segueix així, fas unes publicacions molt interessants.
    Salutacions companyera!! :))

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xisqueta, lo bo d'aquestes receptes es que tot pot anar al gust. Si t'agrada el picant, posa-li picant, si t'agrada el curry posa-li curry. Ja hem diras com t'ha quedat. Saludos

      Eliminar
  3. Ayer prepare y comí esta receta ¡¡¡¡¡¡¡¡BUENÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSIMA!!!!!! Muchas gracias Marian por ayudarnos a comer más saludable!!! ;)

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares