Recepta Quinoa amb verdures

Bon dia amics bloggers! Com vaig dir a la publicació anterior, avui cuinarem un dels meus plats de Quinoa.




El primer que heu de sabre es que tot el que li posis a la quinoa pot anar al gust, tant la verdura, com les espècies. Això és el bo de la quinoa, que ho pots mescla amb el que vulguis ja sigui carn, verdures, llegums,...

Un pic dit això n'hem a començar:

INGREDIENTS
  • ½ pebre vermell
  • 1 pastanagó
  • ½ ceba dolça
  • 250gr xampinyons
  • 1 carabassó petit
  • Curry al gust
  • Sal
  • Pebre bo
  • 2 curades d'oli d'oliva.

ELABORACIÓ

Primer farem la quinoa neta amb cura, i seguidament la posarem a bullir amb dues parts d'aigua per una de quinoa, aproximadament 15 minuts.

Per altre banda, tallarem la verdura amb trossets i laminarem els xampinyons, i seguidament començarem a sofregir-la a foc mitjà. Començarem per la ceba i el pastanagó, i l'hi afegirem un poc de sal perquè la ceba no s'aferri. Quan la ceba comenci a dorar-se, hi afegirem el pebre, i passats 2 minuts afegirem el carabassó. Quan vegem que el carabassó es comença a dorar, hi podrem afegir els xampinyons, i l'hi afegirem sal i pebre bo al gust.

Ja casi hem acabat, en veure que la verdura ja està ben sofregida, i la quinoa ja hagi bullit el suficient, a foc lent ho mesclarem tot, i l'hi afegirem el curry al gust; mesclarem fins que tot estigui ben groguet, i finalment així aconseguirem el nostre plat de quinoa en verdures.

Si t'animes a fer-ho, afegeix una fotografia als comentaris i digues si t'ha agradat.

Comentarios

  1. M'apunt la recepta!
    Intentaré fer aquest plat a casa i et passaré foto =)

    ResponderEliminar
  2. Hola Miquel! Esper la teva fotografia!

    ResponderEliminar
  3. Hola Marian, el faré un dia i et diré com m'ha anat, una besada!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Antònia, esper foto de quan la fais per veure amem com t'ha quedat i sabre si t'ha agradat ;)

      Eliminar
  4. Uaaau, quina pinta Marian, sense dubte que ho faré!!
    Un beso.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares